Vele nieuwe gezichten bij B&B

Wellicht heeft u ze digitaal al ontmoet via onze LinkedIn pagina of onze website. Glenn, Mats en Airin zijn de afgelopen periode gestart bij B&B als respectievelijk afstudeerder, stagiair en als nieuwe collega adviseur. Een professionele en plezierige uitbreiding van ons HSE team. We stellen ze graag even aan u voor.

Glenn

Onderzoek Implementatie Omgevingswet

Begin september is Glenn gestart met zijn afstudeerperiode bij Borger & Burghouts. Vanuit zijn studie Rechten legt Glenn zich toe op de inwerkingtreding van de Omgevingswet. Hij doet hierin onderzoek naar de betekenis én de gevolgen voor de vergunningplicht door het loslaten van het begrip ‘inrichting’ met vervanging door het begrip ‘milieubelastende activiteit’. 

Mats

Bedrijfsnoodplan voor B&B en implementatie van de nieuwe ISO 37301

Medio september is ook Mats van Beveren bij ons gestart. Mats zit in zijn 3e jaar van de opleiding Integrale Veiligheidskunde aan Saxion Hogescholen. In zijn 20 weken durende stage zal Mats zich deels bezighouden met het maken van zijn stageopdracht; Het maken van een bedrijfsnoodplan voor B&B en het bestuderen van de nieuwe ISO 37301 om te zien of en hoe deze kan worden geïmplementeerd binnen B&B.

Daarnaast loopt Mats mee met Jeffrey en Floor en leert hij het vakgebied arbo & veiligheid binnen B&B kennen.

Mats van Beveren

Mats van Beveren

Student integrale veiligheidskunde

Airin

Nieuw kracht op het gebied van arbo & veiligheid
Airin Papapicco

Airin Papapicco

Junior HSE adviseur

Trots zijn we ook op het feit dat we begin oktober onze nieuwe collega Airin Papapicco hebben mogen verwelkomen. Airin is veiligheidskundige en zal, als Junior adviseur veiligheid, de eerste maanden parttime werkzaam, totdat ze haar masterscriptie criminologie heeft af kunnen ronden aan de Universiteit Utrecht.

Nieuwe collega’s in December

En hier blijft het niet bij. Per 1 december verwelkomen we 2 nieuwe collega adviseurs op het gebied van milieu en arbo & veiligheid. Wie dit zijn? Volg ons op LinkedIn en we vertellen het u begin december.

Heeft u onze vacatures al gezien?

Borger & Burghouts heeft een duidelijke groeiambitie. Om die reden zijn wij, ter uitbreiding van ons HSE team, op zoek naar adviseurs . Verwacht jij ons team met jouw kennis, expertise en enthousiasme te kunnen versterken, dan willen we je graag ontmoeten. Neem gerust eens contact op met Rianke of bekijk onze vacatures op onze Werken bij B&B pagina.

Rianke Lubberding - Office support

Rianke Lubberding

HR manager