Clint Woodley

Junior adviseur Milieu

Ik ben opgegroeid tussen de Utrechtse stad en weilanden en heb misschien iets te veel David Attenborough documentaires gekeken. Daardoor is mijn interesse in milieu en leefomgeving al vroeg aangewakkerd. Deze interesse heb ik omgezet naar mijn werk als Milieukundige. Met een brede basis aan kennis draag ik graag mijn steentje bij aan het creëren en behouden van een gezonde leefomgeving.

Weetjes

  • Ik ben vernoemd naar Clint Eastwood, hopen dat ik enkel good ben, niet bad and ugly.
  • Als het kan vind je me 4 keer per week in de sportschool.
  • Als de sportschool niet lukt vindt je me op mijn fiets of aan het zwemmen.
  • Ik kijk ook graag sport, vooral naar PSV, Manchester United of rugby.
  • Ik ben mede dankzij mijn naam groot fan van films.

Clint

Waarom Borger & Burghouts?

Ik ben heb een tijd voor Borger & Burghouts gewerkt als werkstudent. In die periode heb ik kennis gemaakt met de diversiteit aan werkzaamheden als HSE adviseur. Iets wat mij erg goed bevalt. Door de enige dag op kantoor door te breng, dan thuis of op pad naar de klant verveel ik mij nooit.

Welke gouden B spreekt je het meest aan?

Bourgondisch, ik heb ook ervaren dat dit de kern van B&B is. We gaan zowel intern (als collega’s) als extern (met klanten( op een positieve manier met elkaar om. Er heerst hier een goeie instelling als basis, en daarmee komen die andere gouden B’s vanzelf.

Wat drijft je het meest in je functie?

Het leukste vindt ik de afwisseling in mijn werk en het helpen van een persoon of bedrijf waarmee we tegelijkertijd zorgen voor een beter milieu. Als iets of iemand er mee geholpen is dan is het het waard.