Marjolein

Junior adviseur

Ik ben in november 2021 afgestudeerd als integraal veiligheidskundige aan de Hogeschool Saxion in Enschede. Na mijn opleiding ben ik voor een periode van 10 weken vertrokken naar Rwanda, waar ik mij bezig heb gehouden met vrijwilligerswerk omtrent de veiligheidssituatie van jongeren in achterstandswijken.

Terug in Nederland heb ik 1,5 jaar gewerkt als HSE, Security & Facility coördinator in de transport- en logistieke sector. Het was hier dat mijn interesse voor gevaarlijke goederen ontstond. Mijn toewijding aan veiligheid werd verder bevestigd toen ik in juli 2023 het certificaat veiligheidsadviseur ADR behaalde.

Vanaf 1 februari 2024 maak ik deel uit van het dynamische team van Borger en Burghouts als junior adviseur Arbo en Veiligheid. Mijn doel is om organisaties te ondersteunen bij het implementeren van effectieve veiligheidsmaatregelen en een positieve impact te hebben op de werkplek. Laten we samen werken aan een veiligere toekomst!

Weetjes

  • In mijn vrije tijd lees ik graag een roman, thriller of biografie.
  • Ik ben een grote fan van de formule 1
  • Ik kijk het hele jaar uit naar het Eurovisie songfestival

Waarom Borger & Burghouts?

Borger en Burghouts voelt sinds dag 1 als een perfecte match. We werken in een gezellig team wat klaar staat voor elkaar wanneer dat nodig is. Door de brede vakkennis van de verschillende adviseurs krijg ik als junior adviseur de mogelijkheid om mij verder te ontwikkelen in dit vak.

Welke gouden B spreekt je het meest aan?

Betrokken. Ik vind het belangrijk om als adviseur betrokken te zijn bij onze klanten.

Ik denk graag mee met de klant over een bepaald vraagstuk zodat we de veiligheid binnen de organisatie kunnen borgen. Daarnaast zijn we binnen B&B ook erg betrokken bij elkaar. Hierdoor kunnen we altijd een beroep op elkaar doen als we ondersteuning nodig hebben bij een vraagstuk, waardoor we altijd het beste resultaat kunnen leveren aan de klant.

Wat drijft je het meest in je functie?

Wat mij het meest drijft als adviseur is dat ik bedrijven kan helpen ontwikkelen op het gebied van Arbo en Veiligheid. Daarnaast vind ik het een uitdaging om de wet- en regelgeving omtrent veiligheid op een simpele, doch duidelijke manier over te brengen aan de klant en hierdoor bij kan dragen aan een veilige werkomgeving. Aan het einde van de dag hebben we immers allemaal hetzelfde doel;  ‘’iedereen weer veilig naar huis’’