Christian Bollen

Adviseur

Met een stevige achtergrond vanuit het laboratorium heb ik mijn kennis in praktijk gebracht en door de jaren flink verrijkt in verschillende sectoren, waaronder zuivel, food, beton, farmacie en (gevaarlijk) afval. Als teamspeler in hart en nieren heb ik de overstap gemaakt vanuit de industrie naar de rol van adviseur. Wat mij aantrok, was de afwisseling: niet langer beperkt tot het ondersteunen van één bedrijf, maar het aangaan en oplossen van een breed scala aan uitdagingen. Deze variatie bevordert mijn ontwikkeling en maakt me breder inzetbaar om bedrijven te helpen met complexe vraagstukken.

Weetjes

  • Naast mijn passie voor volleybal, ben ik ook een fanatieke racefietser en MTB’er.
  • Meestal zet ik de fietsroutes uit, dus ik weet mijn weg wel te vinden;
  • Mijn fietsvrienden willen altijd vroeg in de ochtend starten, terwijl ik pas na mijn koffie op gang kom.
  • Ik ben altijd te porren voor een bak koffie.

Waarom Borger & Burghouts?

Wat me aantrekt in B&B is de diversiteit aan adviseurs, zowel qua opleiding als ervaring. Hierdoor heb ik een breed team dat niet alleen naast me staat, maar ook achter me. Dat stelt me in staat om me verder te ontwikkelen en mijn inzetbaarheid te vergroten, zodat ik bedrijven kan ondersteunen bij complexe vraagstukken.

Welke gouden B spreekt je het meest aan?

Betrokkenheid past het beste bij mij omdat ik geloof dat een persoonlijke verbintenis met mijn werk en de mensen waarmee ik samenwerk, essentieel is voor het leveren van waardevolle resultaten. Het stelt me in staat om met zorg en toewijding complexe vraagstukken aan te pakken, en mijn betrokkenheid draagt bij aan een positieve en samenwerkingsgerichte werkomgeving.

Wat drijft je het meest in je functie?

In mijn ogen kan niemand in zijn eentje een bedrijf continu in compliance houden; dat doe je samen. Als adviseur vertaal je complexe vraagstukken naar goed advies en deel je kennis om tot oplossingen te komen. Zo vergroot je bewustwording binnen het bedrijfsleven.