Klaar om met ons te werken?

Wat ga jij ons bieden
en wat bieden wij jou?

Bij Borger en Burghouts werken we liever niet binnen vastomlijnde kaders. Wel hebben we een duidelijk doel voor ogen. Daarom dagen we jou uit jouw eigen functie samen met ons vorm te geven. Op deze manier denken we dat jij in je kracht komt te staan en het beste geeft aan jezelf, aan ons en onze klanten.

Welke rol geef jij betekenis?

Bij Borger en Burghouts werk je samen met een team van bevlogen collega’s aan compliance op het gebied van Arbo & Veiligheid en op het gebied van Milieu. Een grote verantwoordelijkheid die we voor onze klanten invullen. Hoe ga jij hier invulling aan geven? Bekijk onze concrete vacatures of nodig jezelf eens uit voor een kennismaking.

Wie wij zijn?

Wij zijn Borger en Burghouts. Project- en adviesbureau op het gebied van compliance-management HSE met uitdagende klanten en projecten en een ontzettend leuk team. Al zeggen wij het zelf. Vanuit ons mooie kantoor vlak de A1 in Deventer, ondersteunen wij middelgrote en grote ondernemingen in Nederland.

B&B is een platte organisatie en we zijn één team.
Behalve de zakelijke kant is er veel aandacht voor de sociale kant zoals bijvoorbeeld een luisterend oor of een gezellige barbecue.

Het saamhorigheidsgevoel is groot bij Borger & Burghouts en dat uit zich in een groot verantwoordelijkheidsgevoel om je eigen werkzaamheden goed uit te voeren, maar ook de ander te helpen door een extra stapje te zetten als dat nodig is. Het is voor ons vanzelfsprekend om er voor elkaar te zijn, niet alleen in het werk, maar ook als dat privé nodig is. Daar ben ik trots op.

Rianke Lubberding - Office support

Met wie wij dat doen?

Ons team kenmerkt zich door enthousiasme en betrokkenheid, bij elkaar en onze opdrachtgevers. Een leuke mix van jong en iets minder jong daagt elkaar uit om voor onze opdrachtgever het onderste uit de kan te halen. Van bedrijfskundige tot chemisch technoloog en van bestuurskundige tot communicatiewetenschapper, wij vullen elkaar goed aan.