Niels de Lange

Adviseur

Ik ben als Integrale Veiligheidskundige afgestudeerd aan de Saxion Hogeschool in Enschede. Tijdens mijn bachelor kwam ik voor het eerst in aanmerking met het adviseursbureau van Borger & Burghouts in 2021. Inmiddels kan ik mijzelf per 15-02-2022 volwaardig B&B’er noemen. Maar, stiekem voelde ik mij destijds ook al zo. Naast mijn nieuwe rol als adviseur Arbo & Veiligheid, heb ik ruim 7 jaar werkervaring als salesmanager binnen een face-to-face marketingbureau. Het hebben van een positieve invloed op anderen is één van mijn persoonlijke kernwaarden. Gezondheid en veiligheid zie ik daarom niet als een ‘hoge prioriteit’, maar eerder als een grondbeginsel. Met mijn enthousiasme en overtuigingskracht breng ik deze visie graag over op de klant en sta ik hen graag bij met advies in de uitvoering.

Weetjes

  • Vernoemd naar de bekende personage uit het kinderboek van Nils Holgersson;
  • Op wonderbaarlijke wijze deel ik dezelfde geboortedag als mijn groot- en overgrootvader, namelijk: oudejaarsdag;
  • Voorstander van het principe: Hard werken betekend hard rusten;
  • Hard rusten doe ik dan wel pas na het bezoeken van de sportschool in de avonden.

Waarom Borger & Burghouts?

Ik voelde mij als student gelijk welkom binnen het B&B team. De korte lijntjes met de breed inzetbare, en bevlogen experts, zorgde vanaf het eerste moment voor een prettige en leerzame samenwerking. Als adviseur bij B&B krijg je te maken met een gezonde mix van praktische en theoretische uitdaging. Hierbij staan de behoeften van de klant altijd centraal. Dit maakt het werk in mijn ogen divers en uitdagend. Mijn persoonlijke ontwikkeling die voortvloeit uit de pallet aan werkzaamheden, aangevuld door de formele en informele activiteiten binnen B&B, zorgen ervoor dat ik mij hier op mijn plek voel.

Welke gouden B spreekt je het meest aan?

Ondanks dat ik ben vernoemd naar het onuitstaanbare jongetje uit de Zweedse klassieker, kies ik dan toch voor ‘Behoorlijk’. Persoonlijk hecht ik veel waarde aan wederzijds respect en fatsoen. Normen en waarden zijn mij met de paplepel ingegoten. Behoorlijk gedrag is voor mij de basis voor goed contact met anderen, en langdurige/succesvolle (zakelijke-)relaties. En tja… ik kan ‘behoorlijk’ in mijn geval ook voor de overige B’s zetten!

Wat drijft je het meest in je functie?

Een bijdrage kunnen leveren aan de veiligheid en gezondheid van anderen. Dat zie ik als het grootste goed binnen mijn functie. Als adviseur Arbo & veiligheid ontzorg ik klanten en help ik hen op weg naar een gezonde en veilige bedrijfsvoering. Daarbinnen vind ik het belangrijk om niet alleen de noodzaak van, maar ook de ‘fun’ in veiligheid over te brengen.