Twee nieuwe gezichten bij Borger & Burghouts

Twan&Clint

In de maand september hebben we twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen in ons team. We stellen ze graag even aan u voor.

Clint

Junior adviseur

Op 1 september is Clint Woodley bij ons begonnen als junior HSE-adviseur, al kan het zijn dat zijn gezicht u bekend voorkomt. Clint werkt namelijk al enige tijd voor B&B als werkstudent. Naar volle tevredenheid, van beide kanten. We zijn dan ook blij dat Clint heeft besloten, na zijn afstuderen, bij ons te blijven en zich verder te ontwikkelen in het mooie adviesvak.

Clint Woodley

Clint Woodley

Junior adviseur

Twan 

Afstudeerder
Twan Okken

Twan Okken

Afstudeerder

Blij zijn we ook met de komst van Twan Okken. Twan is begin september begonnen met het afstudeeronderzoek van zijn opleiding IVK aan Hogeschool Saxion. Hij gaat zich bezighouden met het opzetten van een format voor preventiebeleid zware ongevallen (PBZO) voor ARIE-plichtige bedrijven.

We kijken uit naar de resultaten van zijn onderzoek en vinden het bovenal fantastisch om ook hem kennis te laten maken met het mooie adviesvak.

Heeft u onze vacatures al gezien?

Borger & Burghouts heeft een duidelijke groeiambitie. Om die reden zijn wij, ter uitbreiding van ons HSE team, op zoek naar adviseurs . Verwacht jij ons team met jouw kennis, expertise en enthousiasme te kunnen versterken, dan willen we je graag ontmoeten. Neem gerust eens contact op met Rianke of bekijk onze vacatures op onze Werken bij B&B pagina.

Rianke Lubberding - Office support

Rianke Lubberding

HR manager