Aantoonbaar compliant in HSE met Pharius

HSE compliance met Pharius

Pharius geeft het aantoonbaar compliant zijn een nieuwe dimensie. Het biedt de klant een gebruiksvriendelijk platform waarmee zij op de hoogte blijft van wijzigingen in wet- en regelgeving en borgt dat zij aan haar verplichtingen kan voldoen. De samenwerking tussen adviseur en opdrachtgever wordt met Pharius verder uitgebreid zodat de opdrachtgever nog beter ondersteunt kan worden op weg naar compliant zijn en blijven.
De adviseur kan in Pharius de voor de opdrachtgever relevante wijzigingen voorbereiden met een interpretatie en impact-analyse. Zo kan de opdrachtgever zich direct al bezighouden met implementatie in de praktijk. De taakmodule van Pharius maakt dat de adviseur een “stok achter de deur” kan zijn om te borgen dat de opdrachtgever aan haar wettelijke verplichtingen blijft voldoen.

Meer lezen over de mogelijkheden van Pharius?

Onze oplossing

Om u optimaal te kunnen laten profiteren van Pharius stellen wij allereerst een register van eisen voor u op. In dit register leggen wij tot in detail vast welke verplichtingen voor u relevant zijn. Uw register voorzien wij op uw verzoek van afdelingsbenamingen en processen/installaties zodat het voor u nog beter inzichtelijk is waaraan u moet voldoen.

Wijzigingen in wet- en regelgeving voorzien wij voor u elke vier weken van een praktische interpretatie en een impact-analyse. Hiermee kunt u direct aan de slag binnen uw organisatie om aantoonbaar te maken dat u voldoet aan de meest recente verplichtingen.

De wijze waarop u heeft geborgd aan uw verplichtingen te voldoen leggen wij vast in Borgingen en taken. Zodoende bent u ervan verzekerd dat u aantoonbaar blijft voldoen.

Voordelen

  • Online inzicht in relevante wet- en regelgeving;
  • Praktische vertaling middels “Kern van de Eis”
  • Leg implementatie vast per relevante wijziging
  • Borging van wettelijke verplichtingen gemotiveerd
  • Werk samen met uw collega’s aan compliance
  • Managementdashboard per vestiging
  • Kosteloos gebruik helpdesk wet- en regelgeving
  • Voldoe eenvoudig aan vereisten ISO 14001/45001/22000

Meer weten over het Servicecontract Register van Eisen?

Neem gerust eens contact met ons op. We vertellen u er graag meer over.

Voorbeelden uit de praktijk

Meer weten over aantoonbaar compliant zijn met Pharius?

Leg uw vraagstuk voor aan onze experts, wij adviseren u graag.

Daniel van Grol

Senior adviseur – Teamleider