Rianke Lubberding

HR manager

Ik ondersteun het management op het gebied van personeelszaken. In deze functie moet ik van alle markten thuis zijn. Ik vind het leuk om met veel verschillende aspecten bezig te zijn en tussen alle werkzaamheden het overzicht te bewaren en prioriteiten te stellen. In dit werk heb ik met alle collega’s te maken en dat maakt het voor mij extra leuk en afwisselend. Ik ben o.a. betrokken bij de werving en selectie en bij het ontwikkelingstraject van medewerkers. Mensen weten te boeien en binden, dat is wat ik belangrijk vind bij Borger & Burghouts

Weetjes

  • In mijn vrije tijd klus en verbouw ik graag in mijn boerderij​;
  • Schrijf mijn eerste bestseller​;
  • Spreek vloeiend Russisch​.

Waarom Borger & Burghouts?

Het saamhorigheidsgevoel is groot bij Borger & Burghouts en dat uit zich in een groot verantwoordelijkheidsgevoel om je eigen werkzaamheden goed uit te voeren, maar ook de ander te helpen door een extra stapje te zetten als dat nodig is. Het is voor ons vanzelfsprekend om er voor elkaar te zijn, niet alleen in het werk, maar ook als dat privé nodig is. Daar ben ik trots op.

Welke gouden B spreekt je het meest aan?

Eigenlijk spreken alle ‘gouden B’s’ mij evenveel aan, maar als ik er voor mijn werk een zou moeten kiezen is het die van benaderbaar. Ik vind het belangrijk dat ik altijd benaderbaar ben voor mijn collega’s en dat ik ze adequaat te woord sta. Zowel binnen als buiten de organisatie probeer ik voor iedereen goed benaderbaar te zijn en altijd mee te denken bij vragen of problemen om samen tot een goede oplossing te komen.

Wat drijft je het meest in je functie?

Ik voel me het meest voldaan als ik vooraf kan meedenken over een bepaalde situatie zodat ik proactief kan reageren en daarmee nodeloze problemen achteraf kan voorkomen.