Erik te Brinke

Financial controller

Controller zijn in een organisatie als Burger & Burghouts betekent op vele vlakken je input leveren. Er wordt verwacht dat je analytisch bent en snel orde kunt scheppen in zakelijke ontwikkelingen. Het houdt mijn werk nog dagelijks interessant en uitdagend. In een team moet je goed op elkaar ingespeeld zijn om tot goede resultaten te komen. Als teamspeler draag ik daar graag mijn steentje aan bij. Op mij kun je rekenen!

Weetjes

  • Met  degelijke Achterhoekseroots gewend om handen uit de mouwen te steken;
  • Houd van het oplossen van cryptische puzzels, zowel met cijfers als met letters;
  • Sportief, sociaal en betrokken, dat zijn begrippen die van toepassing zijn op mij;
  • Altijd te porren voor een hapje en drankje. Ook altijd tijd om een sportieve uitdaging aan te gaan.

Erik te Brinke - Financieel Controller

Waarom Borger & Burghouts?

Als organisatie zijn we betrokken op vele terreinen, onze diensten zijn  breed inzetbaar.  Het blijft een uitdaging om onderdeel uit te maken van het team dat deze diensten levert.  Daarbij werken we als team prettig samen, we maken en houden elkaar scherp. Niet alleen in ons werk overigens, we  houden als collega`s ook altijd oog en oor voor elkaar.

Welke gouden B spreekt je het meest aan?

In mijn werk als controller is het zaak om vooral betrouwbaar te zijn. Betrouwbaar met informatie en cijfers in een brede betekenis. Bovendien ben ik voor verschillende afdelingen in de organisatie mede verantwoordelijk om de financiële stromen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.  De ‘B’ van Betrokken is er ook zeker één die bij mij past.

Wat drijft je het meest in je functie?

Het is mijn streven om zaken als de projectadministratie, de financiële jaarrekening, de loonadministratie, maar eigenlijk alles wat met administratie te maken heeft, zo snel en zo goed mogelijk inzichtelijk te kunnen verzorgen. Mijn collega`s rekenen op mij en dat kunnen en mogen ze ook. De verscheidenheid in taken zorgt structureel voor voldoende uitdaging in mijn functie.