Jan Kuipers

Senior adviseur

In mijn functie als milieu adviseur sta ik bedrijven en overheden bij met adviezen rondom vergunningen en (ruimtelijke) ontwikkeling . Daarnaast werk ik de laatste jaren voor B&B ook veel bij grote infrastructurele projecten als omgeving- en vergunning manager. Begrippen als Integraal ProjectManagement (IPM), Strategisch OmgevingsManagement (SOM) en Mutual Gaines Aanpak (MGA) zijn mij zeer bekend. M’n senioriteit is hierbij een groot voordeel. Vooral als het aankomt op ervaring en vertrouwen.

Ik vind het leuk om analyses te maken en om partijen met elkaar te verbinden en te streven naar een gezamenlijke win-win door net even een andere insteek te kiezen.

Weetjes

  • In leeftijd ben ik de oudste onder de collega’s. In m’n doen en laten de jongste ?;
  • Sla graag een golfballetje weg. Ook op kantoor;
  • Maak daar ook graag een dolletje waarbij, in 99% van de gevallen, mijn collega Erik  het slachtoffer is.

Jan Kuipers - Adviseur milieu

Waarom Borger & Burghouts?

Bij Borger & Burghouts krijg ik de kans om mijn talenten in te zetten bij een ruim aanbod van opdrachten. Geen dag is hetzelfde: ‘Van coaching tot het leiden en ontwikkelen van projecten, van het uitvoeren van risicobeoordelingen tot het schrijven van rake adviezen.’

Welke gouden B spreekt je het meest aan?

Bourgondisch. Dit vind ik een essentiële basis voor de andere B’s

Wat drijft je het meest in je functie?

Ik maak graag gebruik van creativiteit en mijn gevoel voor bestuurlijke en intermenselijke verhoudingen. Als het dan lukt om projecten uit het slop te trekken en uiteindelijk te realiseren, dan ontstaat er wel een vorm van blijdschap.