Tijdelijke inzet QHSE-managers

Aanleiding

Het kan voorkomen dat uw organisatie tijdelijk op zoek is naar een HSE functionaris vanwege een zwangerschap of langdurige afwezigheid. Om de nodige werkzaamheden op HSE gebied op te vangen en daarmee de continuïteit van uw managementsysteem te borgen en ‘in compliance’ te blijven, leveren wij praktisch ingestelde en ervaren HSE functionarissen. Hiermee bent u verzekerd van een professionele invulling van deze positie en loopt u geen grote achterstand op in de lopende werkzaamheden en projecten.

Onze oplossing

Onze adviseurs worden regelmatig ingezet om tijdelijke capaciteitsproblemen bij onze klanten op te lossen. Zij helpen u in compliance te blijven (of te komen) en uw plannen te realiseren. Zo kunnen wij desgewenst, soms zelfs noodzakelijkerwijs, het totale HSE-management van u overnemen. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen door echte vakspecialisten (bijv. ATEX, luchtemissies, machineveiligheid, bodem, etc.) aan u ter beschikking te stellen.

Gedurende de looptijd en wanneer een vacature weer ingevuld wordt, zorgen wij uiteraard voor  kennisoverdracht aan uw medewerkers, zodat de kennis in uw eigen organisatie geborgd blijft.

Voordelen

  • Inzet van ervaren en deskundige HSE medewerkers op verschillende niveaus
  • Voorkomen van onvoorziene omstandigheden en aanverwante kosten
  • Flexibele invulling van een HSE positie (u hoeft geen medewerker in dienst te nemen)
  • Snel beschikbaar zonder “knellende” freelance contracten

Tijdelijke ondersteuning nodig van een deskundig (Q)HSE adviseur?

Leg uw vraagstuk voor aan onze experts, wij adviseren u graag.

Joost Baak - Directeur

Joost Baak

Algemeen directeur - Partner