Daniel van Grol

Senior adviseur – Teamleider

Als milieukundige ben ik na mijn afstuderen direct in het adviesvak beland. Eigenlijk puur toeval, maar ik heb er geen moment spijt van gehad. Bedrijven ondersteunen bij uiteenlopende vraagstukken en het bieden van werkbare oplossingen is waar ik energie van krijg. Begeleiden van een aanvraag om een nieuwe omgevingsvergunning, het inrichten van een milieumanagementsysteem of het interpreteren van wet- en regelgeving voor de klant is slechts kleine greep uit de veelzijdige werkzaamheden die ik dagelijks uitvoer.

Ik vind het erg leuk om bezig te zijn met acquisitie en productontwikkelingen, waarbij de digitalisering ook in het adviesvak niet meer weg te denken is. Al met al een uitdagende functie, waarbij geen dag hetzelfde is.

Weetjes

  • Als West-Fries voor de studie milieukunde in Deventer beland en daar totaal verknocht aan geraakt​;
  • Wilde het liefste piloot worden, maar dat bleek niet haalbaar. Gelukkig wel voor de opleiding milieukunde mogen afstuderen bij KLM​;
  • Pretparken en dan met name achtbanen laten mijn hart sneller kloppen​;
  • Sta graag in de keuken om tot culinaire hoogte te stijgen​.

Waarom Borger & Burghouts?

B&B past mij als een oude jas. Goede ideeën en initiatief krijgen alle ruimte. Samen werken aan het succes van B&B, maar ook aandacht voor elkaar en op zijn tijd een gezellige borrel of etentje maken B&B voor mij de ideale werkgever. ​

Welke gouden B spreekt je het meest aan?

Zonder twijfel Bourgondisch. Genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft! Zowel privé als zakelijk. De relatie die je opbouwt met klanten en collega’s zijn voor mij belangrijk. Ik ben er van overtuigd dat ik er als persoon van groei en dat ik daar nog dagelijks van profiteer.

Wat drijft je het meest in je functie?

Klanten ballast uit handen nemen, nieuwe inzicht geven en zoveel mogelijk praktische oplossingen bieden, zodat zij stappen voorwaarts maken.