Word jij onze nieuwe Content Marketeer?

32 – 40 uur per week

Als content marketeer bij Lexerta en Borger & Burghouts draag je op een creatieve manier bij aan campagnes, vergroot je onze (online) zichtbaarheid en zorg je ervoor dat onze doelgroep op de juiste manier wordt aangesproken. Met een passende boodschap, op elk punt in de klantreis.

Je hebt feeling met onze B2B doelgroep en tekst is jouw passie. Proactief, inlevend en betrokken zijn woorden waar jij je in herkent en waarmee je het verschil maakt.

Hier kom je te werken

Je werkt voor twee organisaties: Ons zusterbedrijf Lexerta en natuurlijk bij Borger & Burghouts. Je maakt deel uit van een enthousiast sales- en marketingteam dat open staat voor jouw bijdrage en jouw creativiteit waardeert. Jouw directe collega is Richard (een creatieve marketeer) en daarnaast werk je nauw samen met meerdere salescollega’s van onze vestigingen in België en Deventer. Je ontvangt een salaris tussen € 3.500 en € 4.500 bruto per maand afhankelijk van jouw meerwaarde en relevante werkervaring. Uiteraard horen daarbij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed pensioen, een commerciële maandbonus en een jaarlijkse winstdeling. Jouw werkdagen en werktijden stemmen we graag samen met jou af.

Een greep uit jouw werkzaamheden

  • Jij verzamelt informatie om tot sterke content te komen;
  • Jij schrijft sterke content: van landingspagina’s, pakkende artikelen, blogs tot social media posts;
  • Jij bent eindverantwoordelijk voor de contentkalender (zowel het beheer als de uitvoering);
  • Jij werkt nauw samen met onze marketeer. Samen met hem spar je hoe onze marketing- en communicatieuitingen het best tot hun recht komen en hoe content in tekst en beeld tot leven komt;
  • Jij werkt actief samen met onze salescollega’s bij de uitvoering van salescampagne’s.

Kortom: Je maakt aantrekkelijke content die bijdraagt aan onze ambities. Want jij weet als geen ander dat goede content belangrijk is om doelstellingen te behalen.

Na vele jaren als QHSE manager bij een bedrijf in het Oosten te hebben gewerkt heb ik de overstap gemaakt naar Borger & Burghouts. De afwisseling en dynamiek wat me dit werk als adviseur mij heeft gebracht heeft mij zeer verrast.

Sander Bergboer - Adviseur HSE & Compliance

Waarom B&B? Door de variatie aan klanten en opdrachten is bij B&B geen dag hetzelfde. Daarnaast is het een warme en betrokken organisatie waar de werknemer en de ontwikkeling van de werknemer centraal staan.

B&B is een platte organisatie en we zijn één team. Behalve de zakelijke kant is er veel aandacht voor de sociale kant zoals bijvoorbeeld een luisterend oor of een gezellige barbecue.

Dit zijn wij

Ons team kenmerkt zich door enthousiasme en betrokkenheid, bij elkaar en bij onze opdrachtgevers. Een leuke mix van jong en iets minder jong daagt elkaar uit om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te ondersteunen. Daarbij maken wij gebruik van ieders persoonlijke kwaliteiten, zodat wij elkaar aanvullen.

B&B is een platte organisatie en we zijn één team. Bij B&B krijg je alle ruimte om te groeien en om het beste uit jezelf te halen. Maar we verwachten ook dat je daar iets mee doet. Wij geloven in de kracht van ideeën en de energie van het eigen initiatief. En dus is onze hele organisatie daarop ingericht.

Zien we jou binnenkort bij ons op kantoor?

MRKTNG.nl

We werken voor deze vacature samen met MRKTNG.nl.

Voor vragen kun je contact opnemen met Carianne Peters van MRKTNG.nl via 06 53 46 31 36 of carianne@mrktng.nl of Suzette Hesseling via 06 20 83 25 47 of suzette@mrktng.nl.

Je sollicitatie kun je rechtstreeks richten aan MRKTNG.nl via onderstaande sollicitatieknop.

Richard Conijn

Marketing en communicatie