Melle Velema

Adviseur

21 Jaar getrouwd met de beste vrouw ter wereld en vader van twee dochters en een zoon. Daarnaast per 01-12-2021 in dienst getreden bij een fantastisch bedrijf. Dus ja: Ik ben een positief ingestelde denker. Met mijn open, leergierige, energieke rol als adviseur Arbo en veiligheid zoek ik graag met u de juiste oplossing op het gebied van veiligheid.

Weetjes

  • In oktober begin ik al met het luisteren naar kerstmuziek;
  • Wakker te maken voor natuurfenomenen, sterrenregen, windhozen, zomeronweer, etc;
  • Countrymuziekliefhebber.

Waarom Borger & Burghouts?

Voor mij is B&B een organisatie die oog heeft voor haar medewerkers, die weer een spil zijn voor de hele organisatie. Een sterk team bestaat voor mij uit sterke teamleden die gebruik maken van elkaars kwaliteiten om de klant op het gebied van Arbo en veiligheid naar een hoger niveau te brengen. En dat is wat mij ontzettend aanspreekt bij Borger & Burghouts.

Welke gouden B spreekt je het meest aan?

Bourgondisch, uitroepteken. Dit is voor mij meer dan lekker eten. Het is voor mij een gevoel van vrijheid en mogen genieten van het leven. En uiteraard hoort daar voor mij lekker eten en drinken bij, maar ook zeker een prettig gesprek en een gezonde dosis humor.

Wat drijft je het meest in je functie?

Mijn rol als adviseur geeft mij de mogelijkheid om te kunnen onderzoeken, analyseren en daardoor oplossingen voor problemen te kunnen bieden. Daarnaast is er voldoende afwisseling doordat Borger en Burghouts een breed scala aan klanten bedient, die allemaal hun eigen uitdagingen hebben. Daarop anticiperen is genieten.