Chris Vulker

Adviseur

Na mijn studie Werktuigbouwkunde(MBO4) heb ik aan het Saxion de HBO opleiding Integrale Veiligheidskunde afgerond. Direct nadat ik afgestudeerd was volgde ik de MVK (middelbare veiligheidskunde) opleiding. Momenteel zit ik in de afrondende fase van de HVK opleiding (hogere veiligheidskunde). De afgelopen jaren heb ik bij verschillende bedrijven ervaring opgedaan waarna ik adviseur ben geworden.

Ik houd ervan om klanten te helpen met vraagstukken op gebied van Arbo en veiligheid. Gezondheid en veiligheid vind ik erg belangrijk. Iedereen moet aan het einde van de werkdag weer gezond en wel naar huis gaan. Met een praktische insteek help ik daarom bedrijven om een veilige werkomgeving te creëren en te borgen. Hier hoort het voldoen aan wet- en regelgeving natuurlijk ook bij.

Weetjes

  • Geboren en getogen trotse Enternaar;
  • Af en toe best eigenwijs;
  • In mijn vrije tijd ben ik vaak buiten te vinden met mijn hond;
  • Ik ben een mooi weer motorrijder;
  • Ik houd van koken en lekker eten.

Waarom Borger & Burghouts?

Bij B&B kan iedereen zich zelf zijn en staat de mens centraal. Eigen ideeën krijgen er de ruimte om te groeien.

Welke gouden B spreekt je het meest aan?

De B van Bourgondisch. Genieten van het leven is het belangrijkste wat er is. Humor en een goede band hebben met zowel collega’s als klanten vind ik erg belangrijk.

Wat drijft je het meest in je functie?

De diversiteit. Dat ik verschillende bedrijven bij verschillende vraagstukken mag helpen. Met altijd als doel om verbetering te weeg te brengen.