Sander Bergboer

Senior adviseur

Als afgestudeerd Chemisch Technoloog, MVK’er, veiligheidsadviseur gevaarlijke stoffen en een achtergrond in de analytische chemie na 21 jaar bij verschillende chemische (BRZO) bedrijven als HSE manager gewerkt te heb ik heel bewust recent de overstap naar het adviesvak gemaakt. In deze periode is er vrijwel geen HSE vraagstuk langsgekomen waar ik niet mee van doen heb gehad.

Weetjes

  • Als rasechte tukker is mijn motto doe maar gewoon dan doen we al gek genoeg;
  • Goed luisteren is een goede eigenschap;
  • Een prachtige avond is samen zijn met fijne mensen onder het genot van een glas goede wijn;
  • Wie doet goed, goed ontmoet.

Sander Bergboer, - Senior adviseur Milieu - Compliancemanagement HSE

Waarom Borger & Burghouts?

Midden in de coronacrisis je vaste baan opzeggen om voor dit betrokken bedrijf te mogen gaan werken zegt genoeg. En vanaf dag één voelt de betrokken sfeer van het B&B team als een warme jas die je aantrekt.

Welke gouden B spreekt je het meest aan?

Betrouwbaarheid, afspraak is afspraak alhoewel het bourgondische maar op een haarlengte achterligt.

Wat drijft je het meest in je functie?

De diversiteit van het werk, geen dag is hetzelfde. De ene dag help je een klant een periode te overbruggen met een interim functie, een dag later help je een klant met het geven van een cursus. Ik streef naar kwaliteit en een precieze aanpak. Met een logische analytische benadering complexe vraagstukken doorgronden om daarmee de klant voor een probleem verschillende mogelijkheden en oplossingen te doorgronden, dat geeft mij energie.