Monique Bijlsma

Support office

Als managementassistente ben ik voor de directie van Borger & Burghouts de spreekwoordelijke “spin in het web”. Ik beheer hun afspraken en zorg dat het mailverkeer overzichtelijk blijft. Ik schroom niet tijd vrij te maken in hun agenda’s zodat zij hun toezeggingen jegens onze klanten en andere relaties kunnen nakomen.

Binnen ons bedrijf ben ik samen met andere collega’s op de Support Office ook aanspreekpunt voor adviseurs en accountmanagers. Daarnaast houd ik mij bezig met de projectadministratie en ben ik werkzaam op de financiële administratie van RDMG Uitgevers.

Als ik aan het einde van mijn werkdag kan zeggen dat we samen alles weer goed hebben geregeld, kijk ik terug op een geslaagde dag.

Weetjes

  • Al ruim 19 jaar steun en toeverlaat van directie en medewerkers​
  • Zeer sportief; hardlopen, wandelen, fietsen en zwemmen ​
  • Ook nog eens jeugdtrainster bij de plaatselijke atletiekvereniging​
  • Zet me in als vrijwilligster bij de EHBO-vereniging​

Waarom Borger & Burghouts?

Bij Borger & Burghouts zijn wij één team waarvan ik al vele jaren met veel plezier deel van uitmaak.

Welke gouden B spreekt je het meest aan?

Betrouwbaar past goed bij mij. Ik houd van structuur en voer mijn werkzaamheden correct uit. Mijn motto is ‘Zeg wat je doet en doe wat je zegt’. Hierdoor weten zowel mijn collega’s als onze klanten dat ze op mij kunnen vertrouwen. Dit is de basis voor een betrouwbare werkrelatie. 

Wat drijft je het meest als adviseur?

Het is een afwisselende functie die ik, in combinatie met de werkzaamheden op de financiële administratie van RDMG, met veel plezier uitvoer.