Mats van Beveren

Student integrale veiligheidskunde

Als student Integrale Veiligheidskunde voel ik me helemaal op mijn plek met mijn stage op de Arbo & veiligheid afdeling van B&B. Tijdens mijn stage help ik de adviseurs bij hun werkzaamheden en ben ik betrokken vanaf de acquisitie van klanten tot aan de afronding van projecten. Dit zorgt voor een leuke en afwisselende stage waarin ik veel kennis kan opdoen binnen het vakgebied. De omgang tussen collega’s is erg toegankelijk en prettig wat zorgt voor een goede werksfeer. De deuren van collega’s op kantoor staan altijd open wat ervoor zorgt je nooit lang met vragen zit en snel weer verder kan met waar je mee bezig was.

Weetjes

  • Zit in het 3e jaar van de opleiding Integrale Veiligheidskunde op het Saxion in Enschede;
  • Heb vroeger jarenlang op pianoles gezeten en heb dat vorig jaar in de coronaperiode weer opgepakt;
  • Zit met een aantal vrienden in een voetbalteam bij HHC Hardenberg;
  • Met dezelfde vrienden ga ik in het weekend graag naar het café.

Waarom Borger & Burghouts?

Ik heb als stageplek voor Borger & Burghouts gekozen omdat de werkzaamheden die er uitgevoerd worden perfect aansluiten bij mijn studie. Daarnaast is B&B een relatief klein bedrijf wat bijdraagt aan de goede werksfeer, iedereen kent elkaar goed en weet precies wat ze van elkaar kunnen verwachten. Het feit dat B&B de grootste is in wat ze doen draagt natuurlijk ook positief bij aan deze keuze.

Welke gouden B spreekt je het meest aan?

De gouden B van Betrouwbaar spreekt mij het meest aan, aangezien betrouwbaarheid in een relatie tussen de werknemer en een klant of tussen twee werknemers essentieel is. Zonder betrouwbaarheid worden afspraken niet nageleefd en krijg je een slechte naamsbekendheid. Gelukkig is B&B met haar werknemers naar mijn beleving erg betrouwbaar en daarom past betrouwbaarheid goed bij de 5 gouden B’s.

Wat drijft je het meest als adviseur?

Wat mij drijft bij het ondersteunen van de adviseurs bij B&B is het feit dat je allerlei bedrijven helpt om een veiligere arbeidsplaats te realiseren. Dit vind ik een mooi doel wat er hopelijk voor zorgt dat er minder ongevallen zullen plaatsvinden op de werkvloer.