Marijn Boonacker

Stagiair

Van kiezen voor een studie met de vakken die je leuk vond op de middelbare school naar stage lopen bij B&B. Wat heeft milieukunde toch een mooi pad voor me gemaakt, ik ben blij de volgende stappen te mogen zetten bij B&B en het aankomend halfjaar hier door te brengen. Van meer leren over de Omgevingswet tot klantcontact in de milieuwereld, ik heb erg veel zin om hier mee bezig te gaan. Tools zoals Pharius trekken mij heel erg aan dus ik ben heel erg benieuwd hoe ik klanten hiermee kan helpen.

Weetjes

  • Heel erg competitief maar ik verlies heel vaak dus dat is minder;
  • Ik wil nog 180 landen bezoeken maar of dit echt gaat lukken is nog maar de vraag;
  • Altijd wel in voor leuke weetjes; niks is gek genoeg voor mij;
  • Heb ik even niks te doen, zal je mij waarschijnlijk vinden op de bank onder een dekentje met een boek en een goed glas wijn;

Waarom Borger & Burghouts?

B&B biedt een nieuwe visie op een lang spelend probleem; hoe gaan bedrijven nou precies over op de nieuwe Omgevingswet. Door hier de Pharius tool bij te gebruiken zorgt B&B er voor dat ze anders zijn dan de rest en dit spreekt mij heel erg aan. Ook een belangrijke reden voor mij om voor B&B te kiezen is de gezelligheid! Deze is niet te evenaren met andere bedrijven waar ik contact mee heb gehad.

Welke gouden B spreekt je het meest aan?

Hoe kan ik nou iets anders kiezen dan Bourgondisch? Genieten van alles wat me geboden wordt, hoe B&B mij steunt in de keuzes die ik maak en altijd wel een leuk grapje erbij doet om het gezellig te houden.

Wat drijft je het meest in je functie?

Op een persoonlijke manier klanten helpen zo goed mogelijk te werk te gaan, overzicht te bieden en te begeleiden bij alle wetgeving.