Amanda van Dommelen

Support office - projectadministratie

Nieuw in het Support Office team mag ik samen met mijn collega’s vormgeven aan de functie medewerker projectadministratie. Door de ervaring die ik de afgelopen jaren bij verschillende bedrijven heb opgedaan ben ik tot het inzicht gekomen dat ik het meeste plezier haal uit administratieve werkzaamheden. Door de administratieve taken van onze projecten en abonnementen te verzorgen kan ik hier mooi inhoud aan geven. In deze korte tijd heb ik mijn collega’s al leren kennen als sociaal, betrokken en behulpzaam. Op naar veel mooie jaren bij dit fijne bedrijf!

Weetjes

  • C’est la Vie!  Frankrijk is mijn favoriete vakantieland;
  • Ik heb een vrij afwisselende muzieksmaak en luister hier graag naar tijdens een autorit;
  • Bijna 20 jaar geleden heb ik mijn duikbrevet gehaald en aankomende zomer ga ik voor het eerst sinds jaren weer de sprong in het diepe wagen;
  • Ik ben een paar keer begonnen mezelf ‘Für Elise’ te leren spelen op de piano. Het is nog niet gelukt, maar ooit……

Waarom Borger & Burghouts?

B&B is een open organisatie is met veel aandacht voor de werknemer. De lijnen zijn kort en vanaf het eerste contact was voor mij duidelijk dat B&B waarmaakt waar ze voor staan.

Welke gouden B spreekt je het meest aan?

Betrouwbaar en Bourgondisch staan samen bovenaan mijn lijstje met gouden B’s. Ik vind het belangrijk dat gemaakte afspraken nagekomen worden. Mijn werk met plezier uitvoeren is voor mij alleen mogelijk als er sprake is van een gezonde dosis humor onderling. Daarnaast hou ik ook zeker van lekker eten.

Wat drijft je het meest in je functie?

Ik vind het prettig om ervoor te zorgen dat het achter de schermen op rolletjes loopt. Mijn collega’s kunnen dan doen waar zij goed in zijn zonder zich druk te hoeven maken over de administratieve kant van hun lopende projecten of abonnementen.