Airin Papapicco

Junior adviseur

Ik ben een persoon die niet stil kan zitten. Veel van hetzelfde doen past ook niet bij mij, vandaar dat ik graag bij Borger & Burghouts werk. Met een enorme variatie aan klanten is geen enkele opdracht hetzelfde. Daarnaast ben ik nog student aan de Universiteit Utrecht waarbij ik mijn master in criminologie aan het afronden ben. Deze combinatie met mijn bachelor in veiligheidskunde heeft gezorgd voor een brede kennis aan wet- en regelgeving op het gebied van Arbo veiligheid en een beetje op milieu.

Weetjes

  • Mijn vrije tijd besteed ik vaak aan tekenen;
  • Ik heb twee kousenbandslangen en een vogelspin;
  • In mijn eenkamerappartement heb ik ongeveer 30 planten weten te passen;
  • In datzelfde appartement staat een elektronisch drumstel waar ik regelmatig achter te vinden ben.

Waarom Borger & Burghouts?

B&B is een bedrijf dat je de ruimte geeft jezelf te zijn. De collega’s zijn erg open en je kunt bij iedereen terecht als je vragen of problemen hebt. Het is een plek waar werk en gezelligheid goed worden gecombineerd. Daarbij heb je als werknemer de kans je te blijven ontwikkelen.

Welke gouden B spreekt je het meest aan?

De B van Betrokken is voor mij zeer belangrijk. Mensen helpen is een groot aspect van adviseren op het gebied van veiligheid en om dat op een goede manier te doen is betrokken zijn bij klanten onmisbaar. Ik vind het belangrijk dat mensen zich gehoord voelen zodat we eventuele problemen effectief kunnen oplossen en tot een passend advies kunnen komen.

Wat drijft je het meest in je functie?

Het helpen van mensen is wat mij het meeste drijft. Als masterstudent criminologie zie ik vaak dat het erg lang duurt voordat wetenschappelijke resultaten worden gebruikt in beleid. Als adviseur is dat anders en zie ik meteen terug hoe mijn werk andere mensen helpt.