Welkom Sander en Vincent

Met veel genoegen informeren wij u over de uitbreiding van het adviesteam van Borger & Burghouts. Deze maand is Vincent Lodewijk begonnen aan een stageperiode van 5 maanden en Sander Bergboer in dienst getreden als Adviseur HSE-compliance.

Vincent studeert Integrale Veiligheidskunde aan het Hogeschool Saxion. De komende vijf maanden gaat hij zich vanuit de theorie verdiepen in de adviespraktijk rondom het vakgebied Arbo/Veiligheid. Vincent gaat zich vooral bezighouden met het aanscherpen van de registers arbo/veiligheid die wij voor klanten opstellen, toelichtingen opstellen op relevante wet- en regelgeving, verplichtingen uitwerken op klantniveau en het uitwerken van onze methodiek voor het uitvoeren van een RI&E. Daarnaast laten wij Vincent uiteraard op allerlei wijze “snuffelen” aan het bestaan van een adviseur zodat hij zelf ervaart of dit voor hem in de toekomst een uitdagende baan zou kunnen zijn.

Sander heeft een chemisch technische achtergrond en zeer veel ervaring als (Q)HSE manager bij industriële bedrijven. Als gecertificeerd Veiligheidsadviseur ADR en gediplomeerd MVK’er zetten wij hem vooral in op projecten gericht op het in kaart brengen van complexe wetgevingsvraagstukken, het inrichten van compliance-management, begeleiding van BRZO-trajecten en het aanvragen van Omgevingsvergunningen Milieu. Voor ons adviesteam is Sander een perfecte aanvulling op de bestaande kennis en ervaring.

Namens alle collega’s van Borger & Burghouts; Veel succes en werkplezier.