20-jarig jubileum Monique

Tijdens de nazomerborrel van vorige week hebben wij de gelegenheid aangegrepen uitvoerig stil te staan bij het 20-jarig jubileum van Monique Bijlsma binnen ons bureau.

20 jaar geleden

Op 1 augustus 2001 startte Monique haar loopbaan bij Borger & Burghouts in de functie van secretaresse. Samen met Manon te Nijenhuis is Monique jarenlang steun en toeverlaat geweest voor alle adviseurs. Of het nu gaat om het plannen van afspraken, verzorgen van lunches, tekstuele correcties op rapportages, samenstellen van presentaties of het fungeren van eerste aanspreekpunt voor alle zaken aangaande het bedrijfspand. Als je Monique iets vraagt voor je te doen weet je twee dingen zeker: het gebeurt op tijd en het gebeurt zeer accuraat. Bij Monique kun je er blindelings op vertrouwen dat dat helemaal goed komt.

Dit leidde ertoe dat  Monique enkele jaren na haar aanstelling de mogelijkheid geboden kreeg om in de functie van Managementassistente van onze directeur Joost Baak te gaan werken. Een kans die ze niet voorbij liet gaan en een meer dan uitstekende heeft vervuld. De laatste jaren is Monique zich meer en meer gaan toeleggen op de administratieve ondersteuning van het adviesteam.

We zijn je dankbaar

Een 20-jarig jubileum is een zeer mooie mijlpaal. Daarom hebben we Monique verrast met een mooi kunstobject voor haar werkplek thuis, een boekwerk met felicitaties van alle collega’s en uiteraard een schitterende bos bloemen.

Monique, wij hopen nog jarenlang te mogen genieten van jouw zorgvuldigheid en aanwezigheid in ons team. Nogmaals gefeliciteerd met jouw 20-jarig jubileum.